S*Assembla Star's

Vi som står bakom uppfödningen heter Sofia Nilsson och Rafi Sheikh. Vi bor sedan 2003 i Malmö och är båda studerande. Vi har fött upp och ställt ut Norska Skogkatter sedan 2004. Om du är intresserad av att läsa mer om detta kan du titta på min andra Hemsida.

Precis som många andra blev vi fullkomligt faschinerade av denna leopardspottade katt, deras skönhet är slående! Det är inte bara en vacker katt utan även en väldigt vänlig och tillgiven ras.

Vi har höga krav på de katter vi använder i avel. Det grundläggande är naturligtvis ett bra och stabilt temperament, men vi söker även katter med bra typ, fina kontraster, rosetter och massor av glitter och som vi anser har något att tillföra rasens utveckling. Vi har för avsikt att rikta in oss på främst brunspottade och snöspottade bengaler.

2007 hämtade vi hem vår första bengalflicka från S*Leopardette's och 2008 flyttade nästa hona in hos oss från Leopardette's, dessutom har en minkspotted hona från första kullen stannat kvar hos oss. I dagsläget har vi alltså 3 fertila honor som är tänkta att användas i avel.

 

 

Vi är medlem i dessa klubbar: